Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Quote Fajah

 

testimonial 1
author 1 url 1
testimonial 2
author 2 url 2
testimonial 3
author 3 url 3
 
 

No products in the cart.

Draag zorg voor je eigen huid

Inmiddels is het zo goed als alom bekend wat Mykillerbodymotivation allemaal aanbiedt qua diensten/producten. Al deze producten kunnen bijdragen aan het behalen van jouw persoonlijke Killerbody. Naast al deze gezonde voeding en uitdagende trainingen voor een mooi en strak lichaam wilt Fajah ook dat haar huid er altijd optimaal uit ziet. Je huid kan immers heel wat te verduren krijgen door onder andere lagen make-up, maar ook de natuurlijke omstandigheden zoals de zon heeft een flinke invloed op de conditie van onze huid.

Lees meer

Drie tips voor de feestdagen

Hoe kan je er nou voor zorgen dat je er op je best uitziet? December is de maand van feestjes en foto's en je wilt natuurlijk niets liever dan goed voor de dag (of nacht) komen! Vandaag heb ik drie behulpzame tips om jouw decembermaand vlekkeloos te laten verlopen. Zelfbruiner blijft lastig hè…

Lees meer

Welk huidtype heb jij?

Er zijn verschillende huidtypes met elk eigen behoeftes. Het is daarom belangrijk dat huidverzorging goed aansluit op wat de huid nodig heeft. In de blogpost van vandaag leg ik jullie uit hoe je huidtypes kan herkennen en hoe je deze moet verzorgen.  

Lees meer

Eet je mooi

Een mooie huid start met gezonde voeding. Vandaag heb ik vijf tips die van positieve invloed kunnen zijn op je huid, maar vertel ik ook wat meer over de dingen die je juist weer beter kan vermijden…

 

Lees meer

Een simpele routine voor in de ochtend

Hoe verleidelijk het ook klinkt om nog vijftien minuten langer in bed te blijven liggen, kan je dat kwatiertje beter besteden aan het verzorgen van je huid. Met het drukke leven van tegenwoordig heeft niemand tijd om elke ochtend tien verschillende producten te gebruiken. Daarom besloot ik voor jullie een simpele routine samen te stellen waar je in een paar minuten doorheen kan - die tram gaat namelijk niet op jou wachten! 

Lees meer

Hypoallergene gezichtsverzorging met FAJAH

Hoi! Als je net als ik een extreem gevoelige en snel droge huid hebt, dan weet je hoe vervelend het is als de producten die je voor gezichtsverzorging gebruikt niet doen wat ze moeten doen. Althans, als ze je huid niet mooier maken, maar alleen maar meer irritatie en rode vlekken bezorgen. In dit blog ga ik je mijn ervaringen beschrijven met de producten voor hypoallergene gezichtsverzorging van Fajah.

Lees meer

5 natuurlijke tips om de huid te ontstressen

Een gezonde uitstraling begint bij een gezonde, ontspannen huid. Als je huid gestrest is, kun je last krijgen van oneffenheden, een droge of juist vette huid en een doffe teint. Ook huidaandoeningen als acné en eczeem kunnen extra hevig worden of opvlammen door toedoen van stress. Om je te helpen het beste uit je huid te halen, geven we je in dit blog 5 natuurlijke tips om de huid te ontstressen. Tenslotte verdient je huid alleen het allerbeste.

Lees meer